Produkter til frisk mælk engros (8)

Emballage til Frugt og Grøntsager - Til Automatisk og Manuel Pakning

Emballage til Frugt og Grøntsager - Til Automatisk og Manuel Pakning

Produkter dedikeret til manuel og automatisk emballering af grøntsager og frugter. Vi har stor erfaring med rulleposer samt wicket-emballager.
Kokosflager 250g

Kokosflager 250g

Kokosflager fås fra kødet af kokosnødden, som først tørres og derefter rives til fine flager. Kødet er rigt på næringsstoffer som vitaminer: C, E, K samt B-vitaminer, mineraler: zink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, calcium og jern. Kokos og dets afledte produkter (flager, kokoschips, kokosolie) indeholder mættede fedtsyrer. Mættede fedtsyrer af animalsk oprindelse bør begrænses i den daglige kost, men dem fra kokos er bygget op af betydeligt mindre molekyler og omdannes direkte til energi uden at blive lagret i kroppen som fedt. Kokosflager indeholder enorme mængder fiber, som er nødvendigt for en korrekt funktion af fordøjelsessystemet. Der findes også små mængder protein og elektrolytter, som hjælper med at opretholde kroppens syre-base balance. <strong>Ingredienser:</strong> kokosflager&nbsp;<strong>Næringsværdi pr. 100g</strong> Energi værdi 2695kJ/655k
Mandelflager 250g

Mandelflager 250g

Mandler, ligesom mandlerne selv, er rige på næringsstoffer. De indeholder vitaminer, mineraler, protein og fiber, hvilket giver dem sundhedsmæssige fordele. De har et højt indhold af sunde umættede fedtstoffer. Umættede fedtstoffer er en essentiel del af en sund kost. Det menes, at regelmæssigt indtag kan sænke det samlede kolesterolniveau. Mandler er rige på vitamin E, en kendt antioxidant, et stof der stopper oxidationsprocesser, hvilket dermed åbner blodårerne og modvirker hjertesygdomme samt bremser cellernes aldring. Det menes, at mandler bidrager til at opretholde sunde knogler gennem deres indhold af: calcium, magnesium, mangan, kobber, vitamin K, protein og zink. Derudover indeholder mandler: B-vitaminer, fiber og fosfor. <strong>Ingredienser:</strong> mandler <strong>Næringsværdi pr. 100g</strong> Energi værdi 2489kJ/602kcal - 30% RI* Fedt 50,6g - 72% heraf mættede fedtsyrer 3,9g - 20% Kulhydrater 9,5g - 4% heraf sukker 5g - 6%
Speltflager 1000g

Speltflager 1000g

De stammer fra speltkorn, som i polsk køkken har været kendt og brugt i mange år. I lang tid har de været glemt, men nu vender de tilbage til popularitet. Speltkorn spises efter kogning eller rå. De tilsættes til mælk, yoghurt og frugt.
Grønne Linser 1000g

Grønne Linser 1000g

Linser har ligesom alle bælgfrugter unikke sundhedsmæssige egenskaber. De er en kilde til godt absorberet protein. Linseprotein er, lige efter sojaprotein, det mest absorberbare protein af vegetabilsk oprindelse (85 procent). Grønne linser indeholder meget fiber. Fiber hjælper ikke kun med at regulere blodsukkeret, forbedrer hjerte- og fordøjelsessystemet, men bidrager også til at sænke kolesterolniveauet, fjerner toksiner fra kroppen, beskytter mod tyktarmskræft og også mod type 2-diabetes med et højt jernindhold, som er gavnligt for personer, der ikke spiser kød. En kop grønne linser indeholder 100 procent af det anbefalede daglige jernindtag. Dette mineral spiller en vigtig rolle i dannelsen af hæmoglobin i blodet og myoglobin i musklerne, som er ansvarlig for at transportere ilt til cellerne. Det indeholder også værdifuld mangan og folsyre.
Mandel Flager 250g

Mandel Flager 250g

Mandelflager, ligesom mandlerne selv, er rige på næringsstoffer. De indeholder vitaminer, mineraler, proteiner og fibre, hvilket giver dem sundhedsfremmende egenskaber. De har et højt indhold af sunde umættede fedtstoffer. Umættede fedtstoffer er en uundgåelig komponent i en sund kost. Man mener, at regelmæssigt indtag kan reducere det samlede kolesterolniveau. Mandler er rige på vitamin E, en velkendt antioxidant, et stof der stopper oxidationsprocesserne, hvilket renser blodårerne og forhindrer hjertesygdomme samt bremser cellulær aldring. Man mener, at mandler bidrager til at opretholde sunde knogler gennem calcium, magnesium, mangan, kobber, vitamin K, proteiner og zink. Derudover indeholder mandler: B-vitaminer, fibre og fosfor. & Nbsp; <strong> Sammensætning: </strong> mandler & nbsp; <strong> næringsværdi pr. 100g </strong> energiværdi
Kokosflager 250g

Kokosflager 250g

Kokosflager fås fra kødet af kokosnødden, som først tørres og derefter gnides til små chips. Kødet er rigt på næringsstoffer som vitaminer: C, E, K og gruppe B, mineraler: zink, fosfor, magnesium, natrium, kalium, calcium og jern. Kokosnød og dens derivater (chips, kokoschips, kokosolie) indeholder mættede fedtsyrer. Mættede animalske fedtsyrer bør begrænses i den daglige kost, men dem der stammer fra kokosnød er lavet af meget mindre molekyler og omdannes direkte til energi uden at ophobe sig i kroppen i form af fedt. Kokosflager indeholder enorme mængder fiber, som er nødvendige for en korrekt fungerende fordøjelsessystem. Her finder du også små mængder protein og elektrolytter, der muliggør kroppens syre-base balance. <strong> Sammensætning: </strong> Kokosflager &nbsp; <strong> Næringsværdi pr. 100g </strong> Energiværdi 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g fedt - 90% Inklusive mættede fedtsyrer 53g - 265% kulhydrater
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Hirse er lavet af hirse. Det hjælper med at modvirke kroppens acidificering, styrker immuniteten og er nærende og letfordøjeligt. Det er naturligt glutenfrit. Dets store fordel er det høje indhold af B-vitaminer, hæmatopoietisk jern og kobber. Det er en fremragende kilde til kostfibre samt kalium, magnesium, calcium og natrium. Det giver kroppen letfordøjeligt protein og komplekse kulhydrater, som er grundlaget for en sund kost. Hirse har en antiviral og styrkende effekt, hjælper med at genoprette kroppens syre-base balance. B-gruppen og jernvitaminerne har hæmatopoietisk funktion. Hirse hjælper med at reducere inflammation i kroppen, arbejder opvarmende, forbedrer stofskiftet, øger koncentrationen og hukommelsen. Det høje indhold af calcium- og siliciumforbindelser styrker tænderne og knoglerne. - 4% inkluderer mættede fedtsyrer 0,4g - 2% af kulhydrater 72,1g - 28% inklusive sukker 0,8g - 1% af protein 10.